Mar 142014
 
 March 14, 2014  Good Health  Add comments

Om Namo Bhagavate

Maha Sudharshana

Vasudevaya Dhanvantaraye

Amrutha Kalasa Hasthaaya

Sarva Bhaya Vinasaya

Sarva Roga Nivaranaya

Trai Lokya Pathaye

Trai Lokya Nithaye

Sri Maha Vishnu Swarupa

Sri Dhanvantri Swarupa

Sri Sri Sri Aoushadha Chakra Narayana Swaha

 

ॐ नमो भगवते

महा सुदर्शनाय

वासुदेवाय धनवन्तरये

अमृत कलश हस्ताय

सर्व भय विनाशाय

सर्व रोग निर्वाणाय

त्रैलोक पथये

त्रैलोक निधये

श्री महा विष्णु स्वरुप

श्री धन्वन्तरि स्वरुप

श्री श्री श्री औषध चक्र नारायण स्वाहा ll

 

ஓம் நமோ பகவதே

மஹா ஸுதர்ஷநாய

வாஸுதேவாய தன்வன்த்ரயே

அம்ருத கல ஷ ஹஸ்தாய

ஸர்வ பாவ விநாஷாய

ஸர்வ ரோக நிவாரணாய

த்ரைலோக பதயே

ஸ்ரீ மஹாவிஷ்ணு ஸ்வரூப

ஸ்ரீ தந்வன்தரி ஸ்வரூப

ஸ்ரீ ஸ்ரீ ஸ்ரீ ஔ ஷத சக்ர நாராயண ஸ்வாஹா

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)